Μοιράσου το Άρθρο

Ο Γερμανός γιατρός Dr. Thomas Jendges προϊστάμενος της κλινικής του Chemnitz στην Γερμανία, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο της κλινικής στο Flemmingstrasse.

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και YouTube.

Ο θάνατος του Dr. Thomas Jendges φαίνεται να αποδίδεται σε αυτοκτονία καθώς φέρεται να άφησε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι:

«δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα ψέματα για τα δήθεν αβλαβή εμβόλια».

είχε γράψει ο ίδιος σε επιστολή

Ασκεί δριμεία κριτική στην πολιτική πληροφόρησης των κυβερνήσεων για την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας των εμβολιασμών COVID-19.

«Το συνεχές ψέμα και εξαπάτηση όλων ότι οι εμβολιασμοί είναι δήθεν ακίνδυνοι, με ώθησαν σε αυτή την πράξη, δεν άντεξα άλλο»,πηγή

Ενας άλλος γιατρός πήρε την ιδια θέση. Ο Δρ.Guido Hofmann ανέφερε τι συμβαίνει στην Γερμανία αυτή την στιγμή στο παρακάτω video/tweet

«Η  σημερινή κατάσταση δεν έχει να κάνει σε τίποτα, απολύτως τίποτα  με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για μια προσπάθεια επιβολής μιας παγκόσμιας δικτατορίας και αυτό δυστυχώς πρέπει να το πω.

Τον προηγούμενο αφιέρωσε 1.500 ώρες στην όλη κατάσταση γιατί υποπτευόμουν ότι όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με ιατρικές υποθέσεις.

Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί υπήρχαν διαπλεκόμενοι  σκοποί. Την προηγούμενη εβδομάδα στο Sperver με ρώτησαν: Μίλαγα μπροστά σε 1000 άτομα. Ποτέ δεν είχα μιλήσει σε τόσο πολύ κόσμο. Δεν είχα το κουράγιο.

Είναι τόσο ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει και χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό. Όποιος δεν πιστεύει ότι δεν  έχουμε μια δικτατορία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πω.

Φυσικά αυτό συμβαίνει με κάλυψη και συμβαίνει σταδιακά αλλά ο κόσμος πρέπει να το ξέρει.

Τα μέτρα είναι εντελώς δυσανάλογα. Πηγαίνετε να διαδηλώσετε για τη στέρηση των βασικών μας ελευθεριών.

Πολλοί άνθρωποι δεν θα το παρατηρήσουν και θα ρωτήσουν: Προς τι αυτή η φασαρία; Το μόνο που μπορώ να πω είναι το κουράγιο,, ο θυμός και η ψυχή είναι αυτό που μας ενώνει. Και όλα αυτά δεν έχουν  σε τίποτα να κάνουν με τον ιό».

Video: Dr.Guido Hofmann

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *