Μοιράσου το Άρθρο

Ο 22χρονος δολοφόνος της κοπέλας από το Περιστέρι, φέρεται να υποστηρίζει ότι την σκότωσε γιατί εκείνη μίλησε άσχημα για το κοράνι και δεν μπορούσε να το δεχτεί και να την ακούει να πράττει αυτό το αδίκημα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης είχε καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η αίτηση είχε απορριφθεί εντός 15 ημερών.

.

Ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας,

.

Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ.

.

Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

.

Η Υπηρεσία Ασύλου ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της ένα δελτίο ταυτότητας του που είχε αιτηθεί για άσυλο, παράλληλα όπως να φέρει το MEGA, είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία τόσο στο όνομα του,  στα ονόματα των γονέων του και στην ημερομηνία γέννησης, και αυτός είναι ο λόγος που σε αρκετά site ενημέρωσης βλέπετε παρεκκλίσεις στην ηλικία του.

.

.

Απροσδιόριστα τα πραγματικά στοιχεία του λόγο πολλαπλών ταυτοτήτων

.

Πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

.

Δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

.

Τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

.

Τέταρτη ταυτότητα ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

.

Από MacedoniaNET