Μοιράσου το Άρθρο

Σκληρές δηλώσεις αλλα επίκαιρες έκανε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, μιλώντας σε πιστούς μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

428
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Αναφέρθηκε οτι οι γυναίκες πλέον ενδιαφέρονται για την καταξίωση και δεν κάνουν παιδιά, ενω εκανς ιδιαιτερη αναφορα στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται σήμερα τα νεαρά κορίτσια,

«Είδα κορίτσια, 13 – 14 χρόνων, μεθυσμένα, ημίγυμνα και ξυπόλυτα. Μάνα δεν έχουν; Όχι! Γιατί η σημερινή γυναίκα πολεμά τον Θεό στη μητρότητα».

«Η σημερινή γυναίκα πολεμάει τον Θεό στη μητρότηταΝαι αλλά η μητρότητα ανέβασε την Παναγία πάνω από την Αγία Τράπεζα. ‘Ότι μήτηρ γέγονας’ , ‘προς σε καταφεύγομεν’ της λέμε. Όχι, εμείς θέλουμε να καταξιωθούμε στον κόσμο αυτόν. Να σπουδάσεις ναι, όλα, αλλά πρώτα μητέρες, τα παιδιά σας»

.

.

Από MacedoniaNET